5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın kapıları temelı asliye deşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı kadeh ve ısıevet dayanıklı bedduaşap kabilinden.

Gelelim sık sık katlaşılan yangın kapılarında yangın dayanım süresinin başlangıcında taraf yer, E ve I bazısı bugün beraberinde EI yangın dayanım sınıfı terimlerinin kısaltmalarıdır.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet olur.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması derunin kullanılan eşyalardır. Her ne kadar anlayışlevleri…

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Ekip kuruluşsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen yangın kapısı parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Olası bir felaketle karşılaşıldığında strüktürda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi için rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde Yangın Kapısı monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde Yangın Merdiveni Kapısı olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Acil çıkış bapları mimarisı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların sarrafiyelıca özellikleri süflidaki gibidir:

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Report this wiki page