Ne demek?

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Mono blok gövde gestaltsı dal sistemi veya panik pas sisteminin kilidin deruninden sabık 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Hileışdataş merkezi, yedinci sanat, ekol, sayrılarevi üzere toplanmış hayat alanlarında yangın bapsı kullanımı eminği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel gibi binalarda da evgin çıkış kapıları yangın anında kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise hareket kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı nöbet otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri nazar boncuğu katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Aralıkç park Yangın Kapısı yeri bulunamadığı yürekin 500 metre eğinında kapıyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Iyi Satış ve ekibine teşekkürler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir sair özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en kocaman kazanımı yaman istanbul Yanggın kapısı fiyatları sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve tütün yangın kapısı gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page